Starters
Droomt u ervan om zelfstandig ondernemer te worden?
Dan is Eventus Bonus de aangewezen partij om deze droom samen met u te verwezenlijken, onafhankelijk van de branche of het vakgebied waarin u werkzaam bent.

Eventus Bonus begeleidt u als startende ondernemer op administratief en boekhoudkundig gebied. Maar ook om uw zaken goed te regelen voor de belastingdienst: op de juiste manier, het tijdig en correct indienen van de noodzakelijke aangiftes, zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting en eventueel vennootschapsbelasting. Dan komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

ZZP-er
De laatste jaren heeft het fenomeen ZZP-er een enorme vlucht genomen. Het gunstige economische klimaat heeft veel professionele medewerkers van bedrijven doen besluiten om hun dienstbetrekking om te zetten in eigen ondernemerschap als Zelfstandige Zonder Personeel, in de volksmond ZZP-er genoemd. Deze ZZP-ers zijn werkzaam in nagenoeg elke bedrijfstak en velen van hen hebben zich in korte tijd ontwikkeld tot volwaardige ondernemers.

Eventus Bonus heeft al jaren ervaring met het adviseren en begeleiden van deze ZZP-ers. Denk daarbij aan de boekhoudkundige verwerking van de administratie, het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van belastingaangiftes, zoals aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting.

Vooral in de beginjaren van het eigen ondernemerschap wordt u als ZZP-er intensief begeleid en is er regelmatig overleg over boekhoudkundige, fiscale en financiële zaken. Bent u in een verder gevorderd stadium? Ook dan kunt u altijd rekenen op deskundige begeleiding en advisering. Dit is vooral van belang als uw onderneming groeit en eventueel met personeel te maken krijgt, of als het nodig is om een andere bedrijfsstructuur op te zetten.

Daviottenweg 40
5222 BH  ‘s-Hertogenbosch

Tel.: (073) 711 38 11
Fax: (073) 711 38 10

E-mail: info@eventusbonus.nl

Starters

Heeft u een krediet of lening nodig? Eventus Bonus kan tevens adviseren op financieel gebied om de juiste financieringsvorm te verkrijgen. Daarnaast adviseert en begeleidt Eventus Bonus u op het gebied van samenwerkingsverbanden en / of bedrijfsconstructies, zoals een V.O.F., C.V., maatschap of een B.V.


Eventus Bonus weet als geen ander dat u tijdens kantooruren uw werkzaamheden moet verrichten. Vandaar dat u Eventus Bonus ook buiten kantooruren kunt bereiken voor een begeleiding van A tot Z.